ELANCE Academy is sinds 2010 expert in het bevorderen van het emancipatieproces van meiden en jonge vrouwen in Amsterdam.

ELANCE Academy gelooft in de kracht van jonge vrouwen en denkt in uitdagingen en het benutten van kansen. De naam ELANCE drukt uit hoe we op eigen vrouwelijke wijze onze maatschappelijke doelen nastreven: Vol vuur (elan), enthousiasme en élégance.

Aytun portret close up

Aytun Aydin (oprichtster): Met mijn Turkse roots weet ik hoe lastig het soms kan zijn om in twee verschillende culturen op te groeien. Dan is het fijn een grote brutale zus te hebben die je aan de hand neemt en laat zien hoe je bepaalde dingen het best aan kunt pakken. Sommige meiden missen zo’n rolmodel. Vanuit die maatschappelijke behoefte is ELANCE Academy ontstaan; een trapsgewijze coachingsacademie voor kleurrijke meisjes en jonge vrouwen.”

We zijn begonnen als een maatjesproject in Amsterdam-West, inmiddels coachen we meiden verspreid over de stad. Onze ambities zijn groot, er zijn nog heel veel meiden die een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

visie

ELANCE Academy gelooft in een wereld waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar kwaliteiten te ontwikkelen en gestimuleerd wordt om dromen en ambities te hebben én waar te maken.”

 


ELANCE Academy brengt meiden en vrouwen uit allerlei leefwerelden met verschillende ‘SuperSkills’ (sterke eigenschappen) bij elkaar. In het Strong Girls Network stellen wij onze netwerken open en geven wij de tools om in deze netwerken mee te doen. Zo groeien meiden op tot sterke, inspirerende vrouwen en rolmodellen voor de volgende generatie.

Wij richten ons op preventie. Met onze werkwijze specifiek gericht op meiden willen we voorkomen dat ze uitvallen op school, werk of dat ze in sociaal isolement raken. Zodat iedereen mee kan doen in deze mooie diverse en kleurrijke wereld. Dit is niet alleen belangrijk voor de meiden, maar voor iedereen!

Met behulp van ervaringsdeskundigen en specialisten hebben we vanuit dit uitgangspunt onze trapsgewijze coachingsmethode ontwikkeld.

team

WEB_DSC_6121

Aytun Aydin

Directeur 
aytun@elanceacademy.nl

WEB_DSC_6005

Inge Broekx

Projectleider Strong Girls Young
inge@elanceacademy.nl

WEB_DSC_6034

Linda Hendrix

Projectleider Strong Girls XL
linda@elanceacademy.nl

Contact

Voor vragen, opmerkingen of meer informatie, mail of bel ons:

info@elanceacademy.nl / 020-233 70 44

Post en bezoek gaat naar:

ELANCE Academy
Bos en Lommerplein 281
1055 RW Amsterdam