Elance-in-de-wendy

Aytun Aydin in tijdschrift Wendy

Aytun Aydin stond in juni in het tijdschrift Wendy, de Vrijheid & Ambitie editie! Hier deelt zij haar persoonlijke verhaal, de visie achter ELANCE Academy en de toekomstplannen. “Niemand mag een outsider zijn, iedereen hoort erbij”.

Vrouwen, kapitaal van de stad!

Pluk media

Waarom hebben meisjes coaching nodig? Overbodig of noodzaak?

Aytun Audin en de jonge meiden van de Elance Academy kunnen niet meer zonder coaching. Meer weten? Kijk naar deze interessante aflevering van Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

margo-en-hadia

Delta Lloyd blog | Margo en Hadia

Een van de Powervrouwen van de eerste lichting van het Strong Girls XL  programma heeft na haar deelname een blog geschreven, waarin ze mooi beschrijft wat de coaching voor haar en Hadia heeft betekend.

coachenmeisje

COACH EN MEISJE IN DE GIRLZ

Coach Roos van den Burg & meisje Mathilda staan in de GIRLZ van de maand november. “Mijn coach gaf mij zelfvertrouwen”. Een heel mooi artikel over de band tussen meisje en coach, hoe de coach een luisterend oor kan bieden en kan zorgen dat het zelfvertrouwen van het meisje vergroot wordt.

Aytun in de media

AYTUN AYDIN OP DE WEBSITE VAN VIVA

Aytun Aydin over ELANCE Academy op de website van VIVA. 3 vragen aan een sterke vrouw. Een kort en krachtig interview over de belangen van ELANCE Academy en het Event ELANCE in Business.