We hebben ieder seizoen weer een ijzersterk team aan stagiaires die een groot deel van de kracht van ELANCE Academy vormen. Met hun kennis en inzet, als ervaringsdeskundige en als professional in spe.

Dus mocht je momenteel op zoek zijn naar een uitdagende en leerzame tweedejaars of derdejaars stage? Stuur dan je CV + motivatie naar Inge (inge@elanceacademy.nl).


Wij hanteren een preventieve aanpak het gaat dus niet om hulpverlening. Wij geloven dat alle meisjes baat zouden kunnen hebben bij onze coaching, de insteek is dus niet dat ze problemen moeten hebben.

ELANCE heeft een trapsgewijs coaching model ontwikkeld waarbij de leeftijd van coach en meisje steeds een trap uit elkaar ligt. Binnen Strong Girls Young worden meisjes tussen de 12 en 18 jaar gecoacht door jonge vrouwen tussen de 18 en 27 jaar.

Voor de start van een nieuw coaching jaar worden alle projectassistentes en stagiaires die als coach aan de slag gaan intensief ingewerkt doormiddel van speciaal door ELANCE Academy ontwikkelde trainingen.

De rest van het coaching jaar worden de stagiaires ondersteund door een maandelijkse trainingsavond.

Mijn meisje en ik hebben een brief vanuit de toekomst geschreven. Om te kijken hoe haar droomleven eruit ziet als ze 30 is. Erg leuk en goed voor haar zelfontplooiing.”

– Coach Strong Girls Young