VACATURE ELANCE COACH

Word opgeleid tot coach tijdens je stage!

 

Sta jij sterk in je schoenen, ben je zelfstandig en wil jij je graag inzetten om als coach een meisje te versterken? Bij ELANCE Academy leiden wij door middel van onze Strong Girls programma’s meiden en jonge vrouwen op tot sterke roldomellen voor de toekomst. Wil jij aan onze missie bijdragen? Geef bij ELANCE je stage een extra boost als coach in één van onze Strong Girls programma’s! Wij zijn op zoek naar studenten WO, HBO (2e jaars) en MBO niveau 3 of 4 (3e of 4e jaar) die een sociale opleiding volgen en één (half) schooljaar beschikbaar zijn.

 

WAT GA JE DOEN?

ELANCE geeft meiden en jonge vrouwen de kans om mee te doen aan leeftijdsgerichte Strong Girls coachingsprogramma's. Deze programma's hebben als doel om meiden sterker en zekerder te maken op het gebied van hun zelfbeeld en identiteit. Als coach ligt er enerzijds een focus op dagelijkse thema's; wat is de belevingswereld van een meisje? Anderzijds creëer je bewustwording over haar zelfbeeld, identiteit, dromen en ambities. Als coach ga je samen met je coachee werken aan persoonlijke doelstellingen, zodat het meisje met vertrouwen en enthousiasme aan haar ontwikkeling kan werken.

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE COACH?

Onze coaches zijn jonge vrouwen in de leeftijd van 18–27 jaar die vanuit eigen ervaring en kennis goed aansluiten bij de belevingswereld van de meiden. Het is belangrijk dat je in staat bent om je meisje te ondersteunen en te stimuleren in haar persoonlijke ontwikkeling. Je bent zichtbaar gemotiveerd om een meisje goed op weg te helpen. Maar ook zijn planningsvaardigheden, flexibiliteit en gevoel voor verantwoordelijkheid zeer belangrijk om het project met succes af te ronden. Ben jij ambitieus en denk je dat je onze nieuwe ELANCE coach bent? Dan willen we je graag ontmoeten!

 

                

               

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                   10-12 jaar                                                     12-18 jaar                                                   18 – 27 jaar

 

Kijk voor meer informatie over de programma’s op www.elanceacademy.nl

VOORSELECTIE

Voordat je aangenomen wordt als coach vindt er een informatiebijeenkomst en een intakegesprek plaats. Op het moment dat je geselecteerd bent start je met een driedaagse training. Gedurende het jaar krijg je intensieve begeleiding en training om je coaching kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen. Als ELANCE coach ben je niet alleen een belangrijk rolmodel voor de meiden, je krijgt ook de kans om je netwerk te vergroten tijdens de interactieve ELANCE events.

 

WERKTIJDEN/WERKDAGEN

  • Minimaal 8 uur per week, beschikbaar voor één (half) schooljaar

  • Flexibele werktijden en dagen

  • Deelname trainingen en intervisie momenten

  • Deelname en participatie ELANCE Events

  • Afspraken meisje in overleg / op locatie

 

GEÏNTERESSEERD?

Stuur een mail met motivatiebrief en CV naar pascale@elanceacademy.nl.

Schermafbeelding 2019-01-17 om 09.56.03.
Schermafbeelding 2019-01-17 om 09.56.21.
Schermafbeelding 2019-01-17 om 09.56.37.