Jaarverslag Elance 2019 FWP-30 (1).jpg

ELANCE Work

Met ELANCE hebben wij al 10 jaar ervaring in het coachen en het versterken van meiden en jonge vrouwen. Met ELANCE Work ondersteunen wij talentvolle jonge vrouwen bij het waarmaken van hun potentieel. Interesse in wat we doen en hoe we dat doen? Stuur een mail naar info@elancework.nl voor meer informatie!

Goed dat je hier bent!

Aangezien je hier terecht bent gekomen is de kans groot dat je op zoek bent naar een (eerste) baan. Het maakt niet uit of je nog een opleiding volgt of al bent afgestudeerd en of je werkervaring hebt of daar juist naar op zoek bent. Alle jonge vrouwen met een vraag of wens rondom werk helpen wij op weg! 

 

Er zijn tal van redenen waarom een baan zoeken en krijgen niet altijd makkelijk is. Geloof ons, je bent echt niet de enige! We horen vaak dat meiden niet goed weten waar je moet zoeken, hoe je erachter komt bij wat voor bedrijf je goed zou passen en of je skills wel echt aansluiten op de vacature.

Jaarverslag Elance 2019 FWP-34.jpg

Vind een baan die bij je past;

Ontwikkel skills die je goed kan gebruiken op de werkvloer;

Bouw een groot en duurzaam netwerk op;

Volg trainingen en workshops met andere Young Professionals in het Strong Girls Work programma zodat niemand meer om jouw talenten heen kan!

Wat brengt
ELANCE Work je?

Je doet werkervaring op bij een baan op jouw niveau. Deze (eerste) stappen in je loopbaan zorgen ervoor dat je jouw carrière verder kan uitbouwen op het gebied waar jij interesse in hebt.

 

Door een groot netwerk kom je makkelijker in contact met potentiële werkgevers en leer je door nieuwe mensen te ontmoeten ook meer over de mogelijkheden die je hebt!

 

Persoonlijke coaching van een powervrouw geeft je de tools om jezelf verder te ontwikkelen. Je zult zien dat je hier nog vele jaren profijt van zult hebben!

Hoe werkt het?

We vinden het leuk om (telefonisch) kennis met je te maken! We kijken vervolgens samen met jou waar je wensen en talenten liggen en zoeken dan samen de beste match. 

Je kunt een mail sturen met je contactgegevens naar info@elancework.nl.

 

Al onze diensten voor jou zijn helemaal gratis!

Jaarverslag Elance 2019 FWP-67 (1).jpg
 
Jaarverslag Elance 2019 FWP-62.jpg

ELANCE Work voor bedrijven

ELANCE versterkt al 10 jaar meiden en jonge vrouwen. ELANCE Work is ontstaan vanuit de vraag van bedrijven om hen te helpen met het bereiken van meer diversiteit en inclusiviteit binnen de organisatie. Op deze manier creëren we meer kansen voor vrouwen binnen de arbeidsmarkt.

ELANCE Work richt zich voornamelijk op de tech-industrie. Uit onderzoek is gebleken dat meisjes net zo goed zijn in techniek en BETA-vakken als mannen. Ondanks dat is maar 16% van de werkende binnen de tech-industrie vrouw. Een gemiste kans, zowel voor de vrouw als de organisaties. Daarom hebben wij ELANCE Tech opgezet.

 

Met ELANCE Tech ondersteunen wij bedrijven in de tech-industrie op hun weg naar Gender Equality. Neem vooral eens een kijkje op www.elancetech.nl.

Wil je samenwerken, kennis delen, input geven of je als organisatie aansluiten bij onze missie en dit naar buiten uitdragen? Dat kan! Stuur een mail naar info@elancework.nl.