brandBABj9f0X1bg (2).png

#jijstaatnietalleen

want #elancestaatnaastje

We maken samen een vuist. Intimidatie van en seksueel geweld tegen jonge vrouwen is een steeds groter wordend probleem. Tijd om in actie te komen!

DSC03081 (3).jpg

Manifest ELANCE Academy 

We spreken ons uit tegen (seksueel) geweld, intimidatie, bedreiging en chantage van meiden en jonge vrouwen. Tijdens het ELANCE Festival op 11 juni 2021 hebben powervrouwen, professionals, scholen, coaches en meiden het ELANCE Academy manifest ondertekend. Ook Femke Halsema, burgemeester van Amsterdam, en Aytun Aydin, directeur ELANCE Academy, hebben een handtekening gezet.

 

Samen maken we een vuist. Doormiddel van verschillende activiteiten en programma's gaan we de strijd aan. Zo kunnen meiden en jonge vrouwen bij ELANCE Academy terecht voor steun, advies of wat liefde en aandacht. Lees hieronder wat we allemaal nog meer doen.

Wat we doen

 
DSC02944 (1).jpg

Doe mee!

Wij zetten ons op verschillende manieren in om aandacht te vragen voor intimidatie van en seksueel geweld tegen jonge vrouwen. Ook jij kan op verschillende manieren een bijdrage leveren!

Meer weten over ELANCE Academy en wat we allemaal doen? Ook geïnteresseerd in een dialoog op school? Lijkt het je leuk om powervrouw te worden of wil je op een andere manier samenwerken? Dat kan! Neem contact met ons op en dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

 

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn