Over 

 ons 

 Media 

Een bijzondere match tussen een coach en een meisje, een geslaagd netwerkevenement of de opening van een nieuwe locatie: ELANCE Academy heeft met haar ontwikkelingen genoeg te vertellen. Daar schrijft de pers graag verhalen over. Bekijk hier ELANCE Academy in de media.

Strong Girls - Strong World

Door corona moest ook ELANCE Academy flink omschakelen. Onze coaching gaat nu online door. En door het harde werk en de inzet van het hele team en alle coaches zijn weer heel wat meiden uitgebloeid tot Strong Girls! 

Stadskrant Den Haag: een 'grote zus' als rolmodel

Maira wordt sinds een tijdje gecoacht door Romi. Samen hebben de meiden sinds de coaching al best veel dingen van elkaar geleerd. Stadskrant Den Haag kwam langs om een portret te maken van het duo.

53828720_2682752448406474_90446888216769

Isa en Kaylee in het Jeugdjournaal!

In het kader van Internationale Vrouwendag kwam NOS Jeugdjournaal op bezoek bij ons op kantoor. Kaylee, die voor de tweede keer meedoet, vertelt waarom zij zo’n waarde hecht aan de coaching van ELANCE.

Knipsel.PNG

ELANCE in het Parool

'Ronalsy (15) gaat thuis meteen slapen. Ze heeft niets ­anders te doen, en daar wordt ze moe van. Daarom gaat ze maar naar bed. Haar moeder is er niet, de mensen op school zijn niet echt leuk en van vervelen ga je gapen.' 

Lees wat voor rol ELANCE speelt in het dagelijks leven van Ronalsy. 

Het Strong Girls Network event

Binnen het Strong Girls Network Event worden meiden, vrouwen en professionals met elkaar verbonden om elkaars ontwikkeling en ambitie te stimuleren. Benieuwd hoe dit event verliep? Kijk dan nu de video!  

Knipsel.PNG

Terug naar 2013!

ELANCE Academy bestaat inmiddels al negen jaar. Daarom is het leuk om eens terug te gaan naar het verleden. In dit filmpje vertellen Aytun en coaches over ELANCE, die toen nog maar 3 jaar bestond. Dat is nog eens een throwback!

Aytun in IJburg

Inmiddels alweer bijna 5 jaar geleden dat Aytun Aydin ELANCE Academy introduceert op IJburg. 

"Nu ben ik sterk"

Leandra werd gepest en voelde zich niet veilig meer op school. Met coach Megan heeft zij gewerkt aan haar zelfvertrouwen en zelfbeeld. Megan heeft haar in het Strong Girls YOUNG programma ondersteund, als een echte zus. En dat heeft veel voor Leandra betekend.

Het Parool op bezoek bij het ELANCE Kledingevent

Het Kledingevent was deze lente weer een prachtig feit! Het Parool kwam langs om de meiden te vragen naar hun ervaringen.

Knipsel.PNG

ELANCE Den Haag in het AD! 

Het gevoel totaal niet te worden begrepen - welk pubermeisje kent het niet? Veronique kent het in ieder geval wel! En daarom spreekt zij wekelijks af met haar ELANCE coach Leidy. Het AD kwam langs om ze te interviewen. Lees hier het hele artikel.

Knipsel.PNG

Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

Pak een (gezonde) snack en wat te drinken, want in deze mini documentaire wordt je meegenomen naar het oude hoofdkantoor van ELANCE! Daar vertelt Aytun Aydin uitgebreid over waar ELANCE zich mee bezig houdt.

Elance Academy 74.jpg

Opening nieuwe locatie '17

Op 6 april 2017 openden wij onze nieuwe locatie in Amsterdam! We zijn ontzettend blij met ons hoofdkantoor aan het Bos en Lommerplein. Dit vierden we met een grote opening!

Knipsel.PNG

Inge Broekx in de spotlight

Binnen ELANCE werken er diverse vrouwen met een uniek verhaal.  Projectmanager Inge wordt door Nieuws.nl in de spotlight gezet. 

"Het was het moeilijkste moment van mijn leven"

Tien minuten de tijd om je spullen te pakken en alles wat je kent achter te laten. Het overkwam de Syrische Yasmin. In Nederland moest zij een nieuw bestaan opbouwen. Inmiddels is Yasmin gecoacht bij ELANCE Academy en is zij zelfs al zelf coach geweest van een meisje! Yasmin vertelt hierover in dit filmpje van het Oranje Fonds.

ELANCE x Editie NL

[VIDEO] Livanor is maar net 3 maanden gekoppeld aan haar coach, maar heeft nu al een doel behaald! Samen met haar coach vertelt zij hierover in EditieNL.

Knipsel.PNG

NH Nieuws x At5 x Oranje Fonds

In deze videorapportage maak je kennis met coach Jean-Nayra en haar meisje Zakijah. Samen vertellen zij over hun ervaringen tijdens de coaching. 

Op stap met Iren en Kimberly

Als coach bij ELANCE spreek je minimaal één keer per week af met je meisje. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Iren en haar coach Kimberly nemen je mee tijdens hun afspraak.

3 Vragen aan Aytun Aydin

VIVA Magazine stelt wekelijks 3 vragen aan een sterke vrouw. Deze keer was de eer aan niemand minder dan onze eigen Aytun Aydin.  Benieuwd welke vragen zijn gesteld? Lees dan gauw het interview!  

Knipsel.PNG

Kaylee en Nikita vertellen

Mug Magazine besloot powervrouwen in het zonnetje te zetten. En daar hoort ELANCE natuurlijk bij! Lees wat coach Noor vertelt over het coachen van Kaylee.  

Amsterdam
 

Hoofdkantoor

Bos en Lommerplein 281

1055 RW Amsterdam

Studio (postadres)

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 30

1054 SP Amsterdam

Den Haag
 

ELANCE Academy

Koninginnegracht 15

2514 AB Den Haag

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

IBAN: NL50RABO 0128523476 

Stichting Elance

EA Logos_01.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon