Over 

 ons 

In de media 

Een bijzondere match tussen een coach en een meisje, een geslaagd netwerkevenement of de opening van een nieuwe locatie: ELANCE Academy heeft met haar ontwikkelingen genoeg te vertellen. Daar schrijft de pers graag verhalen over. Bekijk hier ELANCE Academy in de media.

Jaarverslag Elance 2019 FWP-30.jpg

Wetenschappelijk artikel over ELANCE
11 maart 2022

Het tijdschrift science direct heeft een engels wetenschappelijk artikel geschreven over ELANCE. Dit artikel gaat over de COVID-19-crisis voor risicojongeren in New York City en Amsterdam. Benieuwd wat er vertelt wordt over ELANCE? Lees het artikel hier.

unnamed (1).jpg

Winita & Valentina bij Haagse helden van Den haag FM
22 november 2021

22 november mochten student Valentina en Winita Acharju in het programma Haagse Helden van Den Haag FM, Elance introduceren. Ben je benieuwd naar wat er verteld wordt in het interview? Luister het dan hier terug!

763.jpg

ELANCE Academy in Het Parool
11 juni 2021

Al 10 jaar ELANCE Academy! Tijd voor een feestje in de vorm van het ELANCE Festival en een prachtig artikel in Het Parool. Lees het hier!

FunX.jpg

ELANCE bij FunX Radio
Amsterdam

9 juni 2021

Projectmedewerker Liza van Vulpen mocht bij FunX Radio vertellen over de coachingstrajecten van ELANCE en het ELANCE Festival van 11 juni wat tevens de aftrap is van #jijstaatnietalleen onder het motto #elancestaatnaastje. Check het fragment hier.

safe_image.jpeg

Bezoek van Máxima door Vorsten.nl
8 maart 2021

Op Internationale Vrouwendag 2021 is koningin Máxima bij ELANCE op bezoek geweest.  Ze was enthousiast over ELANCE en wenst ieder meisje en iedere vrouw een coach toe. 
Vorsten.nl schreef er een artikel over.

 

MeganLeandra2.jpg

"Nu ben ik sterk" aldus coachee Leandra
31 oktober 2019

Leandra werd gepest en voelde zich niet meer veilig op school. Met coach Megan heeft zij gewerkt aan haar zelfvertrouwen en zelfbeeld. Megan heeft haar in het Strong Girls YOUNG programma ondersteund, als een echte zus. En dat heeft veel voor Leandra betekend.

763.jpg

Het Parool op bezoek bij het ELANCE Kledingevent

30 maart 2019

Het Kledingevent was deze lente weer een prachtig feit! Het Parool kwam langs om de meiden te vragen naar hun ervaringen.

Knipsel.PNG

ELANCE coache en coachee Den Haag in het AD
24 maart 2019 

Het gevoel totaal niet te worden begrepen - welk pubermeisje kent het niet? Veronique kent het in ieder geval wel! En daarom spreekt zij wekelijks af met haar ELANCE coach Leidy. Het AD kwam langs om ze te interviewen. 

Knipsel.PNG

Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

15 februari 2016

Pak een (gezonde) snack en wat te drinken, want in deze mini documentaire wordt je meegenomen naar het oude hoofdkantoor van ELANCE! Daar vertelt Aytun Aydin uitgebreid over waar ELANCE zich mee bezig houdt.

Elance Academy 74.jpg

Opening nieuwe locatie '17

Op 6 april 2017 openden wij onze nieuwe locatie in Amsterdam! We zijn ontzettend blij met ons hoofdkantoor aan het Bos en Lommerplein. Dit vierden we met een grote opening!

Knipsel.PNG

Inge Broekx in de spotlight

4 maart 2017

Binnen ELANCE werken er diverse vrouwen met een uniek verhaal.  Projectmanager Inge wordt door Nieuws.nl in de spotlight gezet. 

50.jpg

Artikel over het stemverleiders debat 2022
24 februari 2022

Het stemverleiders debat 2022 zit erop, en ook dit jaar was het weer een enorm succes. Het was prachtig om te zien dat de meiden stonden te popelen om het gesprek aan te gaan met de gemeenteraadsleden.  Benieuwd naar hoe dit ging? Lees dan het onderstaande artikel over het ELANCE Stemverleiders debat.

Confident Futures.PNG

Livecast vanuit Pakhuis de Zwijger met Aytun Aydin
21 juni 2021

De eindpresentatie van het project Confident Futures was live te volgen vanuit Pakhuis de Zwijger. We blikken terug op een bijzondere samenwerking tussen de UvA, NYU en 9 jongerenorganisaties uit Amsterdam en New York. Directeur Aytun Aydin was een van de sprekers in het panel.

nhradio.jpg

Aytun Aydin bij NH Radio over het ELANCE Festival
11 juni 2021

Op de dag van het ELANCE Festival 2021 sprak NH Radio in alle vroegte met Aytun Aydin. Onder andere kwam het belang van de samenwerking #jijstaatnietalleen tussen de Gemeente Amsterdam en ELANCE Academy kwam aan bod!

radio-poster-stadsfm.jpg

ELANCE bij Radio SALTO Amsterdam
18 april 2021

Onze collega Elisa de Jong is te gast geweest bij De Bonsai Club van Radio SALTO Amsterdam. Ze vertelt onder andere hoe ELANCE Academy meiden versterkt en weerbaarder maakt met behulp van groepsprogramma’s. Luister het interview hier terug

DeBalie.jpg

Online debat ELANCE Academy in De Balie
26 oktober 2020

Samen met Aytun Aydin, wethouder Simone Kukenheim, Vréneli Stadelmaier en Zaitoon Shah hebben we live vanuit De Balie het stille midden onder de loep genomen tijdens een online te volgen panelgesprek.

Yasmin Oranje Fonds.png

"Het was het moeilijkste moment van mijn leven"

13 juni 2019

Tien minuten de tijd om je spullen te pakken en alles wat je kent achter te laten. Het overkwam de Syrische Yasmin. In Nederland moest zij een nieuw bestaan opbouwen. Inmiddels is Yasmin gecoacht bij ELANCE Academy en is zij zelfs al zelf coach geweest van een meisje! Yasmin vertelt hierover in dit filmpje van het Oranje Fonds.

foto_0.png

ELANCE Academy bij
Editie NL

17 april 2019

Livanor is nog maar net drie maanden gekoppeld aan haar coach, maar heeft nu al een doel behaald! Samen met haar coach vertelt zij hierover in EditieNL.

Knipsel.PNG

NH Nieuws x At5 x Oranje Fonds

27 december 2017

In deze videorapportage maak je kennis met coach Jean-Nayra en haar meisje Zakijah. Samen vertellen zij over hun ervaringen tijdens de coaching. 

Knipsel.PNG

Op stap met Iren en Kimberly

Als coach bij ELANCE spreek je minimaal één keer per week af met je meisje. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Iren en haar coach Kimberly nemen je mee tijdens hun afspraak.

Knipsel.PNG

3 Vragen aan Aytun Aydin

15 juni 2015

VIVA Magazine stelt wekelijks 3 vragen aan een sterke vrouw. Deze keer was de eer aan niemand minder dan onze eigen Aytun Aydin.  Benieuwd welke vragen zijn gesteld? Lees dan gauw het interview!  

Knipsel.PNG

Kaylee en Nikita vertellen

februari 2018

Mug Magazine besloot powervrouwen in het zonnetje te zetten. En daar hoort ELANCE natuurlijk bij! Lees wat coach Noor vertelt over het coachen van Kaylee.  

de-handelsblad.png

Artikel NRC over #jijstaatnietalleen
25 november 2021

Dit artikel in de NRC gaat over de sexting en grooming voorlichting. Ook gaat het over ELANCE met de #jijstaatnietalleen campagne en het bijbehorende scholenprogramma! Lees het artikel hier beneden.

Zwarte_A_rode_stip.jpg

AT5 kwam langs bij het ELANCE Festival
11 juni 2021

Ook AT5 was het niet ontgaan dat 11 juni in het teken stond van het ELANCE Festival. Samen met de Gemeente Amsterdam hebben we de campagne #jijstaatnietalleen onder het motto #elancestaatnaastje gelanceerd. Bekijk het item hier!

Linda.jpg

LINDA.meiden over ELANCE Festival
9 juni 2021

In aanloop naar het ELANCE Festival Amsterdam op 11 juni, sprak LINDA.meiden met ELANCE. Meer weten over het hoe en waarom van het Festival? Lees het hier!

Screenshot 2021-03-15 at 12.51.28.png

Bezoek van Máxima door BlauwBloed
13 maart 2021

Op 8 maart kwam koningin Máxima bij ELANCE op bezoek in het thema van Internationale Vrouwendag. Nieuwssite BlauwBloed deelde een kort fragment.

unnamed.jpg

ELANCE in tijden van corona: Strong Girls
18 mei 2020

Door corona moest ook ELANCE Academy flink omschakelen. Onze coaching gaat nu online door. En door het harde werk en de inzet van het hele team en alle coaches zijn weer heel wat meiden uitgebloeid tot Strong Girls! 

Maira en Romi.png

Stadskrant Den Haag: een 'grote zus' als rolmodel

12 juni 2019

Maira wordt sinds een tijdje gecoacht door Romi. Samen hebben de meiden sinds de coaching al best veel dingen van elkaar geleerd. Stadskrant Den Haag kwam langs om een portret te maken van het duo.

53828720_2682752448406474_90446888216769

Isa en Kaylee in het Jeugdjournaal
8 maart 2019

In het kader van Internationale Vrouwendag kwam NOS Jeugdjournaal op bezoek bij ons op kantoor.Coachee Kaylee vertelt waarom zij zo’n waarde hecht aan de coaching van ELANCE.

Knipsel.PNG

ELANCE als rolmodellenbureau
11 april 2017

'Ronalsy (15) gaat thuis meteen slapen. Ze heeft niets ­anders te doen, en daar wordt ze moe van. Daarom gaat ze maar naar bed. Haar moeder is er niet, de mensen op school zijn niet echt leuk en van vervelen ga je gapen.' Lees wat voor rol ELANCE speelt in het dagelijks leven van Ronalsy. 

Knipsel.PNG

Het Strong Girls Network event

22 februari 2018

Binnen het Strong Girls Network Event worden meiden, vrouwen en professionals met elkaar verbonden om elkaars ontwikkeling en ambitie te stimuleren. Benieuwd hoe dit event verliep? Kijk dan nu de video!  

Knipsel.PNG

Terug naar 2013!

14 februari 2019

ELANCE Academy bestaat inmiddels al negen jaar. Daarom is het leuk om eens terug te gaan naar het verleden. In dit filmpje vertellen Aytun en coaches over ELANCE, die toen nog maar 3 jaar bestond. Dat is nog eens een throwback!

Knipsel.PNG

Aytun in IJburg

7 oktober 2014

Inmiddels alweer bijna 5 jaar geleden dat Aytun Aydin ELANCE Academy introduceert op IJburg.