Over 

 ons 

 Media 

Een bijzondere match tussen een coach en een meisje, een geslaagd netwerkevenement of de opening van een nieuwe locatie: ELANCE Academy heeft met haar ontwikkelingen genoeg te vertellen. Daar schrijft de pers graag verhalen over. Bekijk hier ELANCE Academy in de media.

ELANCE bij Radio SALTO Amsterdam

18 april

Onze collega Elisa de Jong is te gast geweest bij De Bonsai Club van Radio SALTO Amsterdam. Ze vertelt onder andere hoe ELANCE Academy meiden versterkt en weerbaarder maakt met behulp van groepsprogramma’s. Luister het interview hier terug

Strong Girls - Strong World

18 mei 2020

Door corona moest ook ELANCE Academy flink omschakelen. Onze coaching gaat nu online door. En door het harde werk en de inzet van het hele team en alle coaches zijn weer heel wat meiden uitgebloeid tot Strong Girls! 

Stadskrant Den Haag: een 'grote zus' als rolmodel

12 juni 2019

Maira wordt sinds een tijdje gecoacht door Romi. Samen hebben de meiden sinds de coaching al best veel dingen van elkaar geleerd. Stadskrant Den Haag kwam langs om een portret te maken van het duo.

Isa en Kaylee in het Jeugdjournaal!

8 maart 2019

In het kader van Internationale Vrouwendag kwam NOS Jeugdjournaal op bezoek bij ons op kantoor. Kaylee, die voor de tweede keer meedoet, vertelt waarom zij zo’n waarde hecht aan de coaching van ELANCE.

ELANCE in het Parool

11 april 2017

'Ronalsy (15) gaat thuis meteen slapen. Ze heeft niets ­anders te doen, en daar wordt ze moe van. Daarom gaat ze maar naar bed. Haar moeder is er niet, de mensen op school zijn niet echt leuk en van vervelen ga je gapen.' 

Lees wat voor rol ELANCE speelt in het dagelijks leven van Ronalsy. 

Het Strong Girls Network event

22 februari 2018

Binnen het Strong Girls Network Event worden meiden, vrouwen en professionals met elkaar verbonden om elkaars ontwikkeling en ambitie te stimuleren. Benieuwd hoe dit event verliep? Kijk dan nu de video!  

Terug naar 2013!

14 februari 2019

ELANCE Academy bestaat inmiddels al negen jaar. Daarom is het leuk om eens terug te gaan naar het verleden. In dit filmpje vertellen Aytun en coaches over ELANCE, die toen nog maar 3 jaar bestond. Dat is nog eens een throwback!

Aytun in IJburg

7 oktober 2014

Inmiddels alweer bijna 5 jaar geleden dat Aytun Aydin ELANCE Academy introduceert op IJburg. 

Bezoek van Máxima

13 maart

Op 8 maart kwam koningin Máxima bij ELANCE op bezoek in het thema van Internationale Vrouwendag. Nieuwssite BlauwBloed deelde een kort fragment.

"Nu ben ik sterk"

31 oktober 2019

Leandra werd gepest en voelde zich niet meer veilig op school. Met coach Megan heeft zij gewerkt aan haar zelfvertrouwen en zelfbeeld. Megan heeft haar in het Strong Girls YOUNG programma ondersteund, als een echte zus. En dat heeft veel voor Leandra betekend.

Het Parool op bezoek bij het ELANCE Kledingevent

30 maart 2019

Het Kledingevent was deze lente weer een prachtig feit! Het Parool kwam langs om de meiden te vragen naar hun ervaringen.

ELANCE Den Haag in het AD!
24 maart 2019 

Het gevoel totaal niet te worden begrepen - welk pubermeisje kent het niet? Veronique kent het in ieder geval wel! En daarom spreekt zij wekelijks af met haar ELANCE coach Leidy. Het AD kwam langs om ze te interviewen. 

Vrouwen van Amsterdam, kapitaal van de stad!

15 februari 2016

Pak een (gezonde) snack en wat te drinken, want in deze mini documentaire wordt je meegenomen naar het oude hoofdkantoor van ELANCE! Daar vertelt Aytun Aydin uitgebreid over waar ELANCE zich mee bezig houdt.

Opening nieuwe locatie '17

Op 6 april 2017 openden wij onze nieuwe locatie in Amsterdam! We zijn ontzettend blij met ons hoofdkantoor aan het Bos en Lommerplein. Dit vierden we met een grote opening!

Inge Broekx in de spotlight

4 maart 2017

Binnen ELANCE werken er diverse vrouwen met een uniek verhaal.  Projectmanager Inge wordt door Nieuws.nl in de spotlight gezet. 

Bezoek van Máxima

8 maart 2021

Op Internationale Vrouwendag 2021 is koningin Máxima bij ELANCE op bezoek geweest.  Ze was enthousiast over ELANCE en wenst ieder meisje en iedere vrouw een coach toe. 
Vorsten.nl schreef er een artikel over. 

"Het was het moeilijkste moment van mijn leven"

13 juni 2019

Tien minuten de tijd om je spullen te pakken en alles wat je kent achter te laten. Het overkwam de Syrische Yasmin. In Nederland moest zij een nieuw bestaan opbouwen. Inmiddels is Yasmin gecoacht bij ELANCE Academy en is zij zelfs al zelf coach geweest van een meisje! Yasmin vertelt hierover in dit filmpje van het Oranje Fonds.

ELANCE x Editie NL

17 april 2019

Livanor is nog maar net drie maanden gekoppeld aan haar coach, maar heeft nu al een doel behaald! Samen met haar coach vertelt zij hierover in EditieNL.

NH Nieuws x At5 x Oranje Fonds

27 december 2017

In deze videorapportage maak je kennis met coach Jean-Nayra en haar meisje Zakijah. Samen vertellen zij over hun ervaringen tijdens de coaching. 

Op stap met Iren en Kimberly

Als coach bij ELANCE spreek je minimaal één keer per week af met je meisje. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Iren en haar coach Kimberly nemen je mee tijdens hun afspraak.

3 Vragen aan Aytun Aydin

15 juni 2015

VIVA Magazine stelt wekelijks 3 vragen aan een sterke vrouw. Deze keer was de eer aan niemand minder dan onze eigen Aytun Aydin.  Benieuwd welke vragen zijn gesteld? Lees dan gauw het interview!  

Kaylee en Nikita vertellen

februari 2018

Mug Magazine besloot powervrouwen in het zonnetje te zetten. En daar hoort ELANCE natuurlijk bij! Lees wat coach Noor vertelt over het coachen van Kaylee.