Jaarverslag Elance 2019 FWP-53 (2).jpg

2 generaties sterk!

Wij organiseren op 18 november een event voor moeders en dochters (12+)  uit Amsterdam West en Nieuw-West

Jaarverslag Elance 2019 FWP-32.jpg

Moeders inspireren dochters,  dochters inspireren moeders

Leer elkaars wereld beter kennen tijden het event voor moeders en dochters (12+) uit Amsterdam West en Nieuw-West op 18 november! Er zijn allerlei gratis workshops op het gebied van communicatie. Denk aan onderlinge communicatie, maar ook aan social media gebruik. Het zal verder vooral heel gezellig zijn! Er is genoeg drinken en er zijn wat lekkere hapjes. Vooraf aanmelden is verplicht.

Locatie

MidWest, Cabralstraat 1

Programma

15:30-16:00 Deuren open voor degenen die zich willen laten zelftesten

16:00-16:30 Inloop

16:30-17:30 Opening

17:30-18:30 Workshop ronde 1

18:30-19:00 Pauze (hapje en drankje)

19:00-20:00 Workshop ronde 2

20:00-21:00 Stadsdeelvoorzitters Emre Ünver en Fenna Ulichki ronden af

 

Het event is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam en ELANCE Academy in samenwerking met Nisa for Nisa, IMD, Politie, S-ipi, DOCK, Cupido.

Workshops
Tijdens het event volgen jullie samen 2 workshops georganiseerd door verschillende organisaties. Bekijk hieronder het aanbod en en geef bij het invullen van het aanmeldformulier welke workshops jullie willen volgen.

Samen creatief

Tijdens deze workshop van ELANCE Academy ga je samen actief aan de slag met een schilderskwast en doek. Jullie gaan door middel van specifieke vragen elkaar schilderen, waarbij er uiteindelijk een beeld zal ontstaan. Misschien krijgen jullie wel een nieuwe blik op elkaar...

Kom in diepere verbinding met elkaar

Jeanie Overduin zal namens de organisatie DOCK een workshop geven, waarin jullie het gesprek met elkaar aangaan over familiebanden.

Rara wie ben ik....online?

Leer elkaar kennen! Jullie gaan tijdens deze workshop van S-ipi vooral in op de online wereld. Is onze online identiteit, hetzelfde als onze real-life identiteit bijvoorbeeld? Wat zijn de risico’s van het internet? Tijdens deze workshop maken jullie een gezamenlijke collage die de online identiteit vastlegt, maar ook jullie wensen vertegenwoordigt.

Moeder & dochter dialoog: communicatie

Jullie gaan als moeder en dochter het gesprek aan over relaties, social media en zelfbeeld.  Samen zullen wij door korte activiteiten leren wat wij belangrijk vinden rondom de bovengenoemde onderwerpen. Denk aan 30 seconds bijvoorbeeld. Deze workshops wordt verzorgd door Nisa for Nisa

Shame sexting & exposing

Hoe zit shame sexting en exposing in elkaar? Wat gebeurd er allemaal online? Hier krijg je in deze workshop van Cupido een presentatie over, waarbij jullie daarna het gesprek aan gaan. Zo leer je ook wat je kan doen, wanneer dit gebeurd en hoe je dit soort dingen kan voorkomen.

Kennen jullie elkaars kwaliteiten?

In deze workshop van IMD gaan jullie kijken naar een video. Het gaat over hoe jullie elkaar zien, ook wanneer er spanningen zijn. Daarna gaan jullie in op elkaar kwaliteiten, waar ben je goed in? Waar ben je minder goed in? Dit zullen jullie in kaart brengen.

 
Jaarverslag Elance 2019 FWP-26 (1).jpg

Meld je hieronder aan voor het event voor moeders en dochters op 18 november!

Welke 2 workshops willen jullie graag volgen? Let op: je mag bij aanvang van het evenemennog wisselen van workshops als deze niet vol zitten
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Dank voor het aanmelden. We zien jullie graag 18 november. Tot dan!

Helaas is het event volgeboekt. Mail naar info@elanceacademy.nl zodat we jullie op de wachtlijst kunnen zetten.