Over ons 

Aytun Aydin besloot meer dan 10 jaar geleden iets te willen betekenen voor meiden en jonge vrouwen. Wat in 2010 begon als een klein idee is vandaag de dag uitgegroeid tot een beweging die meiden en jonge vrouwen versterkt. 

Aytun begon ELANCE in haar kantoortje van 4 bij 3 meter aan de Bos en Lommerweg in Amsterdam. Ze heeft samen met haar team jarenlang gewerkt aan de groei van de organisatie en inmiddels heeft ELANCE locaties in Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer. Ondertussen heeft ELANCE Academy met haar coachingsacademie al meer dan 1500 meiden en jonge vrouwen versterkt. 

Bekijk onze tijdlijn om te zien hoe ELANCE zich in de loop van de jaren heeft ontwikkeld.

tijdlijn 2.0-12.jpg

Het verhaal van Aytun
Oprichter ELANCE

Ik denk vaak genoeg dat ik dingen beter weet. Ik ben best eigenwijs. Niet voor niets lopen zelfstandigheid en onafhankelijkheid als een rode draad door mijn leven.

Het team

Amanda Carter

Projectmedewerker
Oost/Zuid-Oost

Ik wil meiden graag meegeven dat je er nooit alleen voor staat, en dat iedereen een steuntje in de rug verdient. 

Anna N'Gone Diouf 

Projectassistent
West/Nieuw-West

Probeer altijd met iemand te praten, een probleem heb je nooit alleen!

Chantal Manuels

HR-manager

 Ik zou mijn 18-jarige zelf dus willen meegeven dat je de tijd mag nemen voor dingen. Je hoeft nog niet alles te kunnen of duidelijk te hebben voor je toekomst, je hebt nog een heel leven voor je! 

Danielle Schussler.jpg

Daniëlle Schüssler

Interne Organisatie & Office Management

Ik ben trots om bij ELANCE te mogen werken, omdat ik geloof dat onder andere een rolmodel en de verbinding tussen meiden hen kan versterken.

Debbie Lansbergen

Projectcoördinator
Den Haag e.o. 

Mijn 18 jarige zelf zou ik meegeven dat het belangrijk is om dicht bij jezelf te blijven en te geloven in jezelf!

Elisa de Jong

Head of impact
& Supervisor

Ik zou de meiden willen meegeven dat ze mogen vertrouwen op hun eigen kracht omdat dat ze ver zal brengen.

Elyse Mulder  

Projectassistent
Amsterdam OostZuid-Oost

Jezelf liefhebben is investeren in jezelf, want alleen jij bent belangrijk! 

Femke Feeterse

Medewerker Marketing & Projectmedewerker Tech/Work

Aan mijn 18-jarige zelf zou ik willen vertellen dat fouten maken helemaal niet fout is en dat je waardevol bent zoals je bent.

Gabi Jonker.JPG

Gabi Jonker

Financiele administratie 

Zorg altijd goed voor jezelf, dat klinkt makkelijker dan gedaan, maar is volgens mij heel belangrijk.

Inge Broekx

Projectmanager

Aan meiden wil ik meegeven: houd altijd de regie over je eigen leven. Blijf knokken om je dromen te realiseren, geef nooit op!  

Irem Turkmen

Projectmedewerker
Amsterdam Noord/Centrum/Zuid

​Door ELANCE geloof ik in positiviteit en de kracht van vrouw zijn. 

In ieder meisje schuilt namelijk een kracht! Daarom wil ik graag meegeven: Durf de vrouw te zijn die je van binnen bent en geloof in jezelf! 

Karlijn Zeeman.jpg

Karlijn Zeeman

Projectassistent
Amsterdam & Evenementorganisator

''Own yourself'' Wanneer jij elke dag voor jezelf klaar staat, weet dan dat alles mogelijk is. Jij bent de hoofdpersoon van je eigen verhaal. Wie je wil zijn, wat je wil betekenen en hoe je dit gaat bereiken.

Linda Hendrix

Hoofd fondsenwerving en financiering

​Mijn 18 jarige zelf zou ik op reis sturen om de wereld te ontdekken, om te leren van mensen die opgroeien in een ander land of in een andere situatie.

Liza van Vulpen.jpeg

Liza van Vulpen

Projectmedewerker Amsterdam Noord/Centrum/Zuid

Aan mijn 18-jarige ik zou ik graag willen meegeven: niet naar je angsten luisteren maar op zoek gaan naar de kracht in jezelf!

Lois Moi-Thuk-Shung

Project Assistent

Amsterdam Zuid- oost/ Oost

Ik wil meegeven aan onze meiden om  jezelf zoveel mogelijk liefde te geven. 

Mijn 18 jarige zelf zou ik meegeven dat het niet erg is om soms een foutje te maken, wees niet zo streng voor jezelf!

Ik gun elk meisje fijne 'jonge jaren' waarin ze zich kan ontwikkelen en ontdekken wat haar talenten en mogelijkheden zijn. Elke vrouw wens ik een coach toe, want we kunnen allemaal wel eens een luisterend oor of steuntje in de rug gebruiken. 

Marieke Heydeman

Medewerker fondsenwerving en financiering

Nu als meisje, straks als vrouw: een open mind en vizier bij alles wat je meemaakt en bewaar die zaken in het rugzakje van je leven. Af en toe haal je er iets uit om te koesteren of juist te beschouwen want elke ervaring vormt je als mens! Wees niet bang of benauwd daarvoor, maar omarm het leven en jouw keuzes!

Marit Meijer

Projectcoördinator
ELANCE Work

Ik wil aan onze meiden meegeven dat het niet erg is dat je soms niet weet welke richting je op wilt in het leven. Door open te staan voor nieuwe ervaringen en door simpelweg dingen te proberen, zul je daar steeds een stapje dichterbij komen.

Nienke Preijde 

Projectassistent
Den Haag e.o.

Aan de meiden van ELANCE wil ik meegeven dat jijzelf de belangrijkste persoon in je eigen leven bent. Dus probeer goed naar jezelf te luisteren. En zorg goed voor jezelf, zowel fysiek als mentaal!

Nikki Bos 

Projectmedewerker
Den Haag e.o.

Wat ik aan alle meiden zou willen meegeven is: wees wie je zelf wilt zijn.

Blijf uit je comfortzone stappen en behandel jezelf altijd zoals je je beste vriendin ook zou behandelen!

Marieke Bruil

Adviseur strategische 

communicatie 

Pascale van den Ende

Projectcoördinator
Amsterdam Oost/Zuid-Oost

Het mooie aan ELANCE is is dat er wordt gewerkt vanuit kansen, mogelijkheden en positiviteit.Mijn 18 jarige zelf zou ik meegeven dat het belangrijk is om altijd dicht bij jezelf te blijven.

Rachelle Oostdijk

Projectmedewerker 

Den Haag e.o.  

Ik zou aan alle meiden willen meegeven dat ze in zichzelf mogen geloven. De kracht die je zoekt, zal je in jezelf vinden. Ga op zoek naar je unieke kracht!

Robin muller 

Projectmedewerker 

Amsterdam West/Nieuw-West 

Wat ik aan onze meiden mee zou willen geven is om met liefde naar alle stukken van jezelf te kijken en jezelf als de "liefde van je leven" te zien. 

Ik wil onze meiden graag meegeven dat ze niet moeten vergeten om te genieten van het leven en te geloven in hun eigen kracht.

Sammi Momoh

Projectcoördinator 

Amsterdam West/Nieuw-West

Tegen mijn 16-jarige zelf zou ik willen zeggen: volg je hart en je eigen pad, leef je dromen na en maak je niet druk om kleine dingen!

Roos

Uittenbogaard

Programmaontwikkelaar

Wiesje.jpg

Wiesje van der Sijs

Coördinator Communicatie

Ik wil onze meiden meegeven dat je goed en mooi bent zoals je bent. Trek je niets aan van anderen!

Winita Acharju

Projectleider Den Haag e.o. 

Ik geloof in de kracht van de positieve aandacht die ELANCE aan de meiden geeft. Alles wat je positieve aandacht geeft gaat groeien en bloeien!
 

Adviseurs

Rob Leicher 

Rob Leicher heeft een uitgebreide kennis van financiën, (strategische) planning, organisatie en HR.  Naast zijn rol als Sesam adviseur gericht op organisatievraagstukken bij vrijwilligersorganisaties, coacht hij jonge professionals in het bedrijfsleven om tot een effectievere managementstijl te komen. Hij is gedreven, praktisch en doelgericht en draagt het sociaal ondernemerschap een warm hart toe.

Henk Spitsbaard

Henk Spitsbaard is doel en toekomst gericht. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van Sales & Marketing, HR en in het hervormen van organisaties. Hij ondersteunt graag organisaties die een doelrealiserend samenwerkingsverband oogmerk hebben. Ook heeft hij een klik met sociale ondernemingen en/of organisaties die zich bezighouden met de sociale cohesie in hun omgeving.

Henk heeft de insteek om als adviseur om mee te denken en mee te werken.

Stichtingsbestuur

Voorzitter

Bob Evert Jan Seemann

Penningmeester

Güluzar Ates - Ünlütürk

Algemeen bestuurslid

Marsha Tap 

ELANCE in jouw stad?

Kan jouw stad ook wel een locatie van ELANCE gebruiken?
Momenteel zitten we met meerdere locaties in Amsterdam, Den Haag en Zoetermeer.  We zijn actief bezig met het uitbreiden naar andere steden in Nederland.


Graag zouden we onze kennis en programma’s ook in jouw stad willen aanbieden. We gunnen het ieder meisje en jonge vrouw in Nederland om de sterke onafhankelijke vrouw in zichzelf te vinden en daarmee een rolmodel te worden voor de volgende generatie.

 

Heb je vragen of ontvang je graag het informatiepakket? Neem dan contact met ons op!