Aftermovie ELANCE Festival

Op 11 juni 2021 heeft ELANCE Academy het Olympisch Stadion in Amsterdam op zijn kop gezet met het ELANCE festival 2021! Het festival bestond uit twee onderdelen. Wij kijken terug op een succesvolle dag en genieten nog even na met de aftermovie!


Aftrap #jijstaatnietalleen

In de ochtend stond de lancering van een samenwerking tussen de Gemeente Amsterdam en ELANCE Academy centraal. Met de hashtag #jijstaatnietalleen onder het motto #elancestaatnaastje hebben we samen met burgemeester Halsema stilgestaan bij grensoverschrijden seksueel geweld tegen meiden en jonge vrouwen. Wij pikken dat niet langer en hebben samen met alle gasten het ELANCE Manifest getekend waarmee we ons uitspreken tegen (seksueel) geweld, intimidatie, bedreiging en chantage van meiden en jonge vrouwen.


Feest!

Na het ochtendprogramma openden de deuren zich voor al onze coaches en meiden. Na een ingewikkeld jaar konden zij eindelijk weer samen zijn, elkaar ontmoeten en plezier maken. We hebben gedanst, de meiden hebben hun dromen geschilderd, ze konden zich laten opmaken en shoppen voor nop! Daarnaast waren er verschillende optredens waaronder van Inge Lamboo van The Voice of Holland.292 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven