#Coachvandemaand: november

Bijgewerkt op: 4 mei 2021

De coach van de maand is een coach die er bij ons uitspringt en die we graag even in het zonnetje willen zetten. Een bijna onmogelijke keuze, aangezien onze coaches eigenlijk allemaal toppers zijn. Maar juist daarom verdienen zij die extra pluim. De coach van deze maand is: Irem Turkmen.


Irem is enthousiast, toont veel lef, neemt pittige taken op zich en heeft geen 9-tot-5-mentaliteit. We stelden haar een paar vragen over hoe ze het vindt om stage te lopen bij ELANCE en wat haar inspireert.


'Op de middelbare school heb ik zelf ook een soort coach gehad. Ik had een bijlesjuf die veel voor me heeft betekend: ik kon met haar goed praten over mijn leven en de toekomst. En ik zag haar veel meer als grote zus dan als bijlesjuf. Zij was echt een mijn voorbeeld. Ik kon alles bij haar kwijt en ik vertrouwde haar compleet. Het inspireert me ontzettend als vrouwen elkaar versterken. Daarom wilde ik ook stage lopen bij een organisatie als ELANCE. Nu ben ik zelf coach en kan ik ook een band opbouwen met jongere meiden en iets voor hen betekenen.


Twee jaar geleden liep ik ook al stage bij ELANCE. Ik coachte toen een meisje dat net als ik in Amsterdam-West woont. Wij leken erg op elkaar, konden daardoor heel goed met elkaar opschieten en al snel kregen wij een hechte band. Wij hebben 21 weken lang een super inspirerende en gezellige tijd gehad samen. Dit jaar kreeg ik een berichtje van haar waarin zij mij vertelde dat ze nog heel vaak denkt aan de tijd die wij samen hebben beleefd. En dat ze hier super dankbaar voor is en dat ze veel van die tijd heeft geleerd. Ik vond dit heel bijzonder om te horen. Zo'n bericht laat zien dat de coaching en de band die opgebouwd kan worden een heel groot effect kan hebben op een meisje, erg motiverend vind ik. In de toekomst wil ik nog meer jongerenwerk doen, daar ligt echt mijn hart heb ik mede dankzij mijn stage mogen ontdekken. En het liefst blijf ik natuurlijk werken met meiden!'287 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven