Eat good, feel goodDoe je mee aan de Ramadan en ga je een maand vasten? Of let je op je eten om lekker in je vel te zitten? Gezond eten is super belangrijk! Bewust en gevarieerd eten is onderdeel van een gezonde leefstijl.

Laat dat nou precies één van de thema's zijn waar de coaches van ELANCE aan werken met hun meiden.

We hebben onze coaches gevraagd hoe zij vormgeven aan een gezonde leefstijl, in de vlogs leggen zij uit wat zij doen om goed voor zichzelf te zorgen.


Elyse Mulder Zorg goed voor je lichaam, en heb je lichaam lief. Vanaf daar komt de rest. Ga bijvoorbeeld wandelen, samen met je vrienden of maak een gezonde lunch voor jezelf. Moeilijk is het niet, als je maar naar je lichaam blijft luisteren.
Nienke Preijde Coach Nienke kwam erachter dat ze vlees at omdat het op het menu stond, niet omdat ze het zelf lekker vond. Omdat het eten van vlees ook niet goed is voor het milieu, besloot Nienke om vegetariër te worden. In deze video legt zij uit hoe zij een vegetarisch dieet volhoudt en geeft ze tips voor als je dezelfde stap wil zetten. "Heel veel plezier en succes!"Robin Müller

Deze coach is zich bewust hoe groot de invloed is die een gezonde leefstijl heeft op jouw mentale gezondheid. Daarom luistert zij goed naar haar lichaam, om lekker in haar vel te zitten. "Mentale gezondheid en fysieke gezondheid gaan hand in hand samen."
76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven