IN 2019 GAAN WE GROTE STAPPEN MAKEN!


ELANCE Academy helpt jaarlijks honderden meiden te versterken. Wij zijn daar ongelooflijk trots op en kijken daarom ook uit naar de toekomst, waarin we hopelijk nog meer jonge vrouwen kunnen begeleiden naar een mooie toekomst. In 2018 breidden wij onze werkzaamheden al behoorlijk uit met Amsterdam Centrum en ELANCE Den Haag. En wat ons betreft blijft het daar niet bij. Hoewel uitbreiding van ELANCE Nederland bij ons bovenaan de ‘verlanglijst’ staat, kijken we stiekem ook een beetje over de grens. Hoe mooi zou het zijn als wij ook meiden buiten Nederland kunnen versterken en begeleiden op weg naar zelfstandigheid?


Ze zeggen weleens “Be careful what you wish for”, in ons geval zijn we heel blij dat we niet voorzichtig zijn geweest. Met trots kondigen wij daarom ook een mooi project aan waarmee ELANCE de eerste stappen richting buitenland gaat doen. New York, here we come!


ROBERT WOOD JOHNSON FOUNDATION

Het begon al in 2018, toen de directeur van het Robert Wood Johnson Foundation (Het grootste filantropische gezondheidsfonds in de Verenigde Staten) een high tea bij ELANCE bijwoonde.

Ontroerd luisterde hij naar het verhaal van onze Yasmin. Over hoe trots zij is over de groei die zij bij ELANCE heeft meegemaakt. Haar verhaal zette zij kracht bij met mooie foto’s die het proces illustreerden.


ELANCE NEW YORK

Naast ELANCE zijn er meerdere organisaties die ooit heel klein begonnen en toch een grote impact hebben kunnen maken. De Robert Wood Johnson Foundation (RWJF) steunt deze organisaties graag en heeft daarom een uitwisselingsprogramma opgezet om zulke organisaties met elkaar te verbinden, en methodieken uit te wisselen. Diep onder de indruk van ELANCE Academy, stond RWJF erop dat ELANCE zou meedoen aan dit programma.

Het zou zomaar kunnen dat wij binnenkort ELANCE Academy New York als derde locatie aan ons steeds groter wordende netwerk mogen toevoegen! En misschien laten we het daar niet bij, de Verenigde Staten hebben immers nog 49 andere staten...


Houd onze website goed in de gaten voor meer nieuws over dit spannende project..

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven