Melisa

Hallo! Mijn naam is Melisa en ik ben 24 jaar oud. In 2016 ben ik begonnen als coach bij ELANCE. Na een jaar stage gelopen te hebben, ben ik verdergegaan als flexpool medewerker. Sinds oktober ben ik werkzaam als projectmedewerker bij team XS.


Valkuil

Ik beschrijf mezelf als altruïstisch en creatief. Zorgzaamheid en altruïsme zijn waarden die ik vanuit huis heb meegekregen. Ik vind het belangrijk om mensen te ondersteunen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik het vanzelfsprekend vond om door te slaan in behulpzaam zijn. Het werd mijn valkuil. Tijdens mijn middelbare schoolperiode werd mij verteld dat ik mijn diploma niet zou behalen, omdat het te moeilijk zou zijn voor mij. ''Mbo niveau 3, dat is wat jij moet doen” zei mijn mentor. Mijn zelfbeeld daalde en ik werd erg onzeker. Ondanks dat mijn mentor geen vertrouwen had in mij, is het me toch gelukt om mijn diploma te behalen. Ik realiseerde me dat een ander niet kon bepalen wat ik wel en niet kan.


ELANCE Academy

In het tweede jaar van mijn opleiding heb ik voor het eerst gehoord van ELANCE. 'Jonge vrouwen versterken' was de eerste zin die me opviel tijdens de stagemarkt. Tijdens mijn stageperiode realiseerde ik me hoe belangrijk het is om gecoacht te worden als jong meisje. Daarom wilde ik een rolmodel zijn als coach, om een jonge vrouw te laten zien dat zij meer kan dan dat haar verteld wordt.


Talentontwikkeling en nastreven van ambities

Een van de manieren waarop wij meiden empoweren is door aandacht te besteden aan het ontwikkelen van hun talenten. Dit was ook een van de redenen waarbij ik stilstond bij mijn eigen talenten. Tijdens de periode waarin ik werkzaam ben geweest als coach heb ik me daarom ook ingeschreven voor zanglessen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een stapje dichter kwam bij mijn visie: muziek combineren met mijn pedagogische vaardigheden. Een paar maanden terug heb ik audities gedaan voor het conservatorium en dit is met succes verlopen. Vanaf september zal ik beginnen met mijn bacheloropleiding Docent muziek - Wereldmuziek. Een geheel nieuwe uitdaging en een nieuw avontuur waar ik vast en zeker nog veel van zal leren.


Mijn advies

Wat ik de jonge meiden wil meegeven is het geloof in hun eigen kwaliteiten en talenten vasthouden. “Je bent waardevol zoals je bent en laat niemand je doen geloven dat je iets niet kan. Het pad om je doel te behalen kan soms wat hobbelig zijn, laat dit je niet weerhouden van het nastreven van je ambities! You can do this!”

0 keer bekeken

Amsterdam
 

Hoofdkantoor

Bos en Lommerplein 281

1055 RW Amsterdam

Studio (postadres)

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 30

1054 SP Amsterdam

Den Haag
 

ELANCE Academy

Koninginnegracht 15

2514 AB Den Haag

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

IBAN: NL50RABO 0128523476 

Stichting Elance

EA Logos_01.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon