Verhaal van een coach #11: Asma

Hi, ik ben Asma Hamzaoui en ik ben 22 jaar. Ik woon en studeer in Rotterdam en loop sinds september stage bij ELANCE Academy Amsterdam als coach. Ik coach twee meisjes van 15 jaar in Amsterdam-Noord. 


Passie 

De reden dat ik Social Work ben gaan studeren is omdat ik een passie heb voor mensen helpen in hun ontwikkeling. Vaak ben ik bewust en onbewust bezig met mijn studie, omdat ik de actualiteiten volg en erg geïnteresseerd ben in vrouwenrechten. Daarom sprak een stage bij ELANCE mij ook zo aan. Het mooie van ELANCE vind ik dat deze coachingsacademie zich inzet om meisjes en vrouwen sterker en zekerder te maken op het gebied van hun zelfbeeld en identiteit.

Uitdagend Aan het begin van mijn stage voelde ik veel weerstand bij mezelf, dat was wel een uitdaging. Gelukkig kon ik hier open over praten met mijn teamcoach en projectmanager, dat heeft geholpen en ik ben hier wijzer uitgekomen. Bij ELANCE heb ik geleerd dat opgeven geen optie is. Het is belangrijk om creatief te zijn als je van plan aanpak niet lukt. Dit kan soms frustrerend zijn, maar ik heb geleerd dat het geluksgevoel wat je ervaart wanneer het je toch lukt heel veel waard is! 


Stage bij ELANCE

Als je op zoek bent naar een stageplek waarbij je alles uit jezelf haalt, dan is ELANCE Academy de plek voor jou! Het leuksteaan deze organisatie zijn de collega's. Iedereen motiveert elkaar en door samen, op dit moment door de coronacrisis te videobellen, kunnen wij van elkaars ervaringen leren.


Wil jij net als Asma stage lopen als coach bij ELANCE Academy? Stuur dan een mail met jouw cv en motivatie naar pascale @elanceacademy.nl (Amsterdam) of winita@elanceacademy.nl (Den Haag). Via deze pagina vind je meer info over onze (stage)vacatures!
150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven