Verhaal van een coach #16: Shannon

Bijgewerkt op: 14 mei 2021

Hi! Ik ben Shannon en tijdens het tweede jaar van mijn opleiding Social Work ben ik twee dagen per week coach geweest van in totaal vier meiden. Met deze stage ben ik in september 2020 gestart en deze zal, helaas, eindigen in juni 2021.

Vrouwen Ik ben bij ELANCE Academy terecht gekomen via de vacaturebank van mijn school. Na het lezen van de vacature van coach was direct mijn interesse gewekt en heb ik meteen een sollicitatiebrief gestuurd. Wat mij het meeste aansprak is dat het bij ELANCE echt alleen om vrouwen draait en je dus ook verdieping kunt zoeken in wat het met zich mee brengt om een meisje en jonge vrouw te zijn. ELANCE Academy heeft mij laten inzien dat je als jonge vrouw alles kan bereiken zolang je hier zelf in gelooft! In ieder onzeker meisje zit een sterke powervrouw.


Vrijheid

ELANCE Academy is een leuke stageplek met een ontzettend leuk team! Wat ik fijn vind is dat je als coach echt gekoppeld wordt aan een meisje dat bij jou past. Ook de vrijheid en flexibiliteit die je krijgt binnen de stage en het coachingstraject werken voor mij heel fijn. Door deze vrijheid kan ik echt op maat coachen.

De meiden zien groeien in de korte tijd dat je ze coacht is ontzettend leuk om te zien.

Zo ga ik vaak met een voldaan gevoel naar huis na een afspraak met mijn coachee!


De meiden zien groeien in de korte tijd dat je ze coacht, is ontzettend leuk om te zien.


Waardering

De mooiste herinnering van mijn stage bij ELANCE Academy was toch wel de afsluiting van mijn eerste traject. Ik ging toen samen met mijn teamcoach thuis op bezoek bij mijn coachee en haar moeder. We hebben toen het traject doorgenomen en stilgestaan bij alle doelen die we hadden behaald. Wat er voor mij echt uitsprong was dat de moeder aangaf dat mijn coachee elke keer na onze afspraken vrolijk thuis kwam. Ze heeft haar dochter gedurende het traject echt zien groeien. Dit is super leuk om te horen en geeft een gevoel van waardering. Hier doe je voor!


Wil jij net als Shannon stage lopen als coach bij ELANCE Academy? Check hier de vacatures voor Amsterdam en Den Haag!

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven