Verhaal van een coach #17: Alicia

Hoi, ik ben Alicia en ik ben sinds september 2020 stagiair bij ELANCE Academy! Via de stagemarkt op mijn school kwam ik in contact met ELANCE. De organisatie sprak mij direct aan vanwege de doelgroep waar ze mee werken: meiden en jonge vrouwen tussen de 10 en 27 jaar!


Stage

Ik vond het in het begin best een uitdaging om coach te zijn. Maar na een aantal trainingen en goede begeleiding van mijn teamcoach en de projectcoördinator begon ik steeds meer mijn draai te vinden. Ik heb ontzettend veel geleerd het afgelopen half jaar. Zo besef ik nu dat fouten maken mag en dat je daar alleen maar van leert. Niet alles is mijn schuld. Hierdoor sta ik nu veel sterker in mijn schoenen!


Vlinder

Het eerste meisje wat ik heb gecoacht heb ik in korte tijd zien groeien van een verlegen en rustig meisje naar een mooie vlinder die trots is op haarz

elf! In de loop van het traject werd ze steeds spraakzamer en durfde ze veel beter voor haarzelf op te komen. Dit bleef ook in haar omgeving niet onopgemerkt! Haar moeder zag dit verschil ook en dat vond ik ontzettend leuk om te horen. Daar doe je het voor!


Vrouwen

Ik was ook voor mijn stage bij ELANCE Academy bezig met het thema emancipatie. Ik vind dat iedereen gelijk is en vrouwen dan ook dezelfde kansen moeten krijgen als mannen. Doordat je bij ELANCE alleen meiden en jonge vrouwen coacht is dit gevoel van gelijkheid en rechtvaardigheid alleen maar sterker geworden!


170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven