Verhaal van een coach #22: Nouhaila

Hoi! Mijn naam is Nouhaila en ik ben 21 jaar oud. Helaas zit mijn stage bij ELANCE Academy er na jaar op maar ik vertel jullie graag wat meer over mijn ervaringen!


Dromen

Ik ben bij ELANCE Academy terecht gekomen door de stagemarkt op de Hogeschool van Amsterdam. Toen ik bij de stand van ELANCE Academy kwam was ik gelijk verkocht. Ik vond het heel interessant dat je gekoppeld wordt aan een meisje waarmee je een aantal weken contact hebt en activiteiten gaat ondernemen rondom verschillende thema’s . Wat mij vooral aansprak is dat persoonlijke doelen en dromen hierin centraal staan. ELANCE Academy gelooft in een wereld waarin ieder individu een kans moet krijgen om ambities te hebben, kwaliteiten te ontwikkelen en dromen waar te maken.

Fijne sfeer

Bij ELANCE Academy is geen dag hetzelfde en elke dag leer je weer nieuwe dingen door onder andere de deskundigheidstrainingen. Ik vond mijn stage bij ELANCE Academy dan ook heel erg leuk. De sfeer is ook erg fijn. Ik kon goed opschieten met de andere coaches, mijn teamcoach en mijn stagebegeleidster.


Zussen

Toen ik net begon bij ELANCE Academy vond ik het allemaal erg spannend. Vooral toen ik voor de eerste keer met mijn meisjes ging afspreken en ook bij hen thuiskwam. Ik had een coachee die in het beging totaal niet sprak en dat was best een uitdaging. Naarmate ik verschillende activiteiten met haar had uitgevoerd en leuke dingen had gedaan begon ze steeds meer te praten. Na een aantal weken waren wij echt een oudere zus en zusje. Zo bijzonder!

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven