Strong Girls 

 Network 

ELANCE Academy brengt meiden en (jonge) vrouwen uit verschillende leefwerelden bij elkaar in ons Strong Girls Network. Een veelzijdig netwerk waarin (jonge) vrouwen elkaar motiveren om vol zelfvertrouwen de wereld te betreden. Door onze expertise met elkaar te delen draagt deze verbinding bij aan het versterken van de economische positie van vrouwen. Wat het SGNW uniek maakt is de verbinding vanuit diversiteit: we zijn als mens gelijkwaardig, maar het zijn juist onze verschillen die ervoor zorgen dat we van elkaar leren.
 

Het SGNW verwelkomt graag nieuwe rolmodellen en sterke vrouwen met een verhaal. Een verhaal dat onze ELANCE meiden kan motiveren, inspireren, of net over die streep trekken om die ene stap te zetten en in zichzelf te (blijven) geloven. Samen met ons Strong Girls Network zetten wij ons in onze missie te bereiken.

Ambassadeurs

Bij een Strong Girls Network horen uiteraard sterke vertegenwoordigers. Deze ambassadeurs ondersteunen de missie van ELANCE en het Strong Girls Network door te adviseren, toegang te geven tot hun netwerk en de naamsbekendheid van ELANCE te vergroten. Wij presenteren graag de ambassadeurs van ELANCE: sterke vrouwen met een verhaal.

Hester van Buren

voorzitter Raad van Bestuur Rochdale & Ambassadeur ELANCE

Als jong meisje droomde ik er al van ooit de wereld te mogen verkennen. Dat was het enige dat ik wist. Wat ik wilde worden? Geen idee. Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat ik wil worden.

Nüvit Kibaroglu-Adigüzel

Hoofd Unit Training/LVNL & Ambassadeur ELANCE

Wees en blijf nieuwsgierig. Toon wilskracht en daadkracht. Wees niet bang en geloof in jezelf. Daag jezelf uit. Werk hard.

Doe mee

Strong Girls Network organiseert regelmatig netwerkevenementen en masterclasses. Kennis en expertise worden gedeeld waardoor verbinding ontstaat en we elkaar inspireren en activeren.

Wil jij als bedrijf, ambassadeur of jonge vrouw ook onderdeel worden van het Strong Girls Network? Meld je aan!