Doe mee

Wij versterken al meer dan 10 jaar meiden en jonge vrouwen. Maar dat kunnen we niet zonder jou! Doe je met ons mee? Je kan op allerlei manieren een bijdrage aan onze missie leveren. Lees op deze pagina wat de mogelijkheden zijn.

Project Assistent

Amsterdam

Vacatures

Middelgrote donatie

Bij ELANCE Academy zijn we vaak op zoek naar nieuwe stagiaires en werknemers. Er is bij ons ruimte voor eigen creativiteit en het invullen van je functie. Je wordt gestimuleerd om het beste uit je werk te halen en jezelf op professioneel gebied te ontwikkelen. 

Staat er op dit moment geen vacature open die bij je past? Je mag ons altijd  een open sollicitatie sturen. Mail je motivatie en cv naar info@elanceacademy.nl.

Steun ELANCE met een donatie

Kleine donatie

Vanaf €10,- 

We maken van een coachingsafspraak een écht uitje met zakgeld om iets lekkers te halen. 

Middelgrote donatie
€250,- tot €1000,-

Dit gebruiken we als bijdrage voor een evenement, campagne of  om nog meer te groeien.

Grote donatie

Dit biedt natuurlijk nog meer mogelijkheden . 

We laten je weten hoe we jouw donatie inzetten. 

Word samenwerkingspartner

Bent u als organisatie geïnteresseerd om samenwerkingspartner te worden van ELANCE? Wij breiden graag ons netwerk uit. Wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen!

Word powervrouw

Zou jij meiden willen coachen en versterken? Of voeg jij je graag bij ons Strong Girls Network? Als powervrouw kun jij een bijdrage leveren aan onze ambities en samen met onze meiden en jonge vrouwen werken aan hun zelfvertrouwen en zelfstandigheid.

Kom met ons in gesprek en stuur een mailtje naar info@elanceacademy.nl

Powervrouw

Powervrouw