DSC_0890.jpg

 Zomerprogramma 

Het eerste ELANCE zomerprogramma

Voor het eerst in 10 jaar organiseert een zomerprogramma in verschillende buurten in Amsterdam. We bieden twee programma's aan waar meiden tussen de 10 en 23 jaar oud aan mee kunnen doen.

Media Wijsheid 

 Onder professionele begeleiding maken meiden een gedrukte publicatie van begin tot eind, waarvoor zij uiteenlopende rolmodellen interviewen. Zij doen de interviews, maken beeld en zijn betrokken bij het ontwerp. Het resultaat is een gedrukte publicatie met een sterke visuele identiteit, aantrekkelijk voor een breed publiek. Het voornaamste doel is om meiden bewuster en kritischer te laten kijken naar media-uitingen door het doorlopen van een creatief maakproces. Daarnaast zullen we elkaar versterken door het durven delen van ambities en dromen.

Coaching op maat

 

Meiden tussen 10 en 23 jaar die mee willen doen aan dit programma worden gekoppeld aan een coach. Met je coach en eventueel met andere meiden uit de buurt ga je de hele vakantie door wekelijks leuke en leerzame dingen doen. Een mix van online en offline activiteiten, waar mogelijk in kleine groepjes en met buitenactiviteiten. Daarbij zoomen we in op de volgende onderwerpen: veerkracht, gezonde leefstijl en dagstructuur, omgaan met angsten en elkaar ontmoeten. Vaardigheden die straks weer van pas komen op school. Bijvoorbeeld bij het aanbrengen van structuur, omgaan met stress, beter leren plannen, vinden van ontspanning

Met ons zomerprogramma doen wij mee aan MidZomer Mokum van de Gemeente Amsterdam, www.midzomermokum.nl  

Amsterdam
 

Hoofdkantoor

Bos en Lommerplein 281

1055 RW Amsterdam

Studio (postadres)

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 30

1054 SP Amsterdam

Den Haag
 

ELANCE Academy

Koninginnegracht 15

2514 AB Den Haag

  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon

IBAN: NL50RABO 0128523476 

Stichting Elance

EA Logos_01.png
  • Instagram
  • Facebook
  • Black LinkedIn Icon