top of page
Jaarverslag Elance 2019 FWP-30.jpg

Volg je een sociaal-maatschappelijke MBO, HBO of WO opleiding? Kom dan stagelopen bij ELANCE. Tijdens jouw stage coach je één of meer meiden, die je 21 weken lang 4 uur in de week begeleidt. Zo help je jonge meiden om sterker en zelfstandiger te worden.

 

Jouw stage begint met jouw eigen coachings-opleiding: in de eerste weken volg je de STRONG GIRLS™ starterstraining. Daarna kun je zelf aan de slag als coach. Tijdens je stage word je goed persoonlijk begeleid. Daarnaast krijg je maandelijks een training over onderwerpen die relevant zijn voor coaching. Je ontdekt je talenten en leert deze in praktijk in te zetten. Als stagiaire bij ELANCE versterk je dus niet alleen (jonge) meiden, je maakt zelf ook een positieve ontwikkeling door! 
 

STRONG GIRLS GO

Voor stagiaires die extra ondersteuning nodig hebben, is er STRONG GIRLS™ Go: een groepsprogramma waarin je leert hoe je het maximale uit je stage kunt halen, zonder je privéleven uit het oog te verliezen

 

Je leert de balans te vinden tussen werk, studie en privé. Dat is fijn, want tentamens, schoolopdrachten, je stage en je bijbaan, de druk van je ouders en verwachtingen van je omgeving: het is allemaal best veel tegelijk.

De prestatiedruk onder studenten is enorm. En dat is niet altijd makkelijk.

 

Daarnaast krijg je persoonlijke coaching van een van onze Strong Women. Een Strong Woman is een volwassen vrouw, die een rolmodel en bron van inspiratie kan zijn. Bij haar kun je terecht met al je vragen. We zoeken altijd een Strong Woman die bij jou past. Samen werk je aan het vergroten van je eigen veerkracht en zelfvertrouwen en aan het vinden van balans. Je ontdekt je talenten en leert deze in praktijk in te zetten.

bottom of page