top of page

Ben jij op zoek naar een baan?
STRONG GIRLS™ Work biedt loopbaancoaching voor jonge vrouwen
van 18 tot 27 jaar die aan het werk willen.

 

STRONG GIRLS™ Work ondersteunt jou bij het vinden en houden van een baan die bij je past. Wij matchen jou aan een coach die met jou op zoek gaat naar een vaste baan. Wij activeren, motiveren en ondersteunen jou in de zoektocht en vinden het belangrijk dat je vol zelfvertrouwen en zelf bewustzijn aan de slag kunt gaan. Je kunt ook verschillende trainingen volgen, gericht op ontplooiing van jouw persoonlijke talenten.
 
Door ons netwerk kom je makkelijker in contact met potentiële werkgevers en leer je door nieuwe mensen te ontmoeten ook meer over de mogelijkheden en kwaliteiten die je hebt! Wil jij vrijblijvend kennis maken om te kijken of dit bij jou past? Dat kan! Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op voor een kennismaking.

WORK.pngVOOR BEDRIJVEN
STRONG GIRLS™ Work is opzoek naar bedrijven die onze dames een kans willen bieden op de arbeidsmarkt. Op deze manier creëren we meer kansen voor vrouwen binnen de arbeidsmarkt.

Wil je samenwerken, kennis delen, input geven of je als organisatie aansluiten bij onze missie en dit naar buiten uitdragen? Dat kan! Stuur een mail naar jackie.teerenstra@elanceacademy.nl

bottom of page